Jump to content

Automata súrológépek

TASKI® swingo 4000

A TASKI swingo 4000 a következő generációs nagyméretű ráülős automata takarítógép. Innovatív gép, amely a nagy munkaszélességnek(85cm), a nagy víztartály méretnek(200 liter) és a magas tisztítási sebességnek(7.5km / h) köszönhetően, minden eddigitől hatékonyabb takarításra képes. A szabadalmaztatott Intelliflow rendszer biztosítja mindig a megfelelő tisztítószer- és víz mennyiséget a padlón, így jelentős mennyiségű munkaoldatot takaríthat meg, ezáltal csökkenti a költségeket és az időigényes tartálytöltés miatti leállásokat.

TASKI® swingo 5000

A TASKI swingo 5000 a következő generációs nagyméretű ráülős automata súroló, vízszívó takarítógép. Innovatív gép, amely a nagy munkaszélességnek(105cm), a nagy víztartály méretnek(200 liter) és a magas tisztítási sebességnek(7.5km / h) köszönhetően, minden eddigitől hatékonyabb takarításra képes. A szabadalmaztatott Intelliflow rendszer biztosítja mindig a megfelelő tisztítószer- és víz mennyiséget a padlón, így jelentős mennyiségű munkaoldatot takaríthat meg, ezáltal csökkenti a költségeket és az időigényes tartálytöltés miatti leállásokat.

TASKI® swingo 3500

Nagyméretű ráülős automata takarítógép(85 cm munkaszélesség). Jellemző a könnyű kezelhetőség még a szűk és zsúfolt területeken is, a sebesség függő intelligens vízadagoló rendszer, valamint az innovatív vízszívó rendszer, amely azonnali száradást biztosít.

TASKI® swingo 2500

Nagyméretű ráülős automata takarítógép(70 cm munkaszélesség). Jellemző a könnyű kezelhetőség még a szűk és zsúfolt területeken is, a sebesség függő intelligens vízadagoló rendszer, valamint az innovatív vízszívó rendszer, amely azonnali száradást biztosít.

TASKI® swingo XP-R

swingo XP-R – Ráállós takarítógép, nagy mozgékonyságot igénylő ügyfelek számára, intenzív nagy teljesítményű tisztításához.

TASKI® swingo XP-M

Ráállós takarítógép, nagy mozgékonyságot igénylő ügyfelek számára, intenzív nagy teljesítményű tisztításához.

TASKI® swingo 1650 B / 1850 B

Nagyméretű(65/85cm munkaszélesség) gyalogkísérős, akkumulátoros üzemű automata súroló, vízszívó takarítógép. Nagy akkumulátor kapacitás. A rugalmas kefeszerkezetnek köszönhetően, az egyenetlen felületeken is magas takarítási hatékonyság.

TASKI® swingo 1255 E / 1255 B

Gyalogkísérős, 55 cm munkaszélességű automata súroló, vízszívó takarítógép(akkumulátoros vagy hálózati üzemű). Ideális méret-teljesítmény arány, Sebesség függő, intelligens vízadagolási rendszer. Elektronikus kefe szerkezet mozgatás. A dual-tengely rendszer lehetővé teszi, az egy helyben történő megfordulást.

TASKI® swingo 855 B

Gyalogkísérős, 50 cm munkaszélességű akkumulátoros automata súroló, vízszívó takarítógép, mely maximális mozgékonyságot biztosít zárt térben. A dual-tengely rendszer lehetővé teszi, az egy helyben történő megfordulást. Sebesség függő, intelligens vízadagolási rendszer.

TASKI® swingo 755 B / 755 E

Gyalogkísérős, 43 cm munkaszélességű automata súroló, vízszívó takarítógép(akkumulátoros vagy hálózati üzemű), mely maximális mozgékonyságot biztosít zárt térben. A dual-tengely rendszer lehetővé teszi, az egy helyben történő megfordulást. Sebesség függő, intelligens vízadagolási rendszer.

TASKI® swingo 455 B / 455 E

A kompakt méretének, ergonomikus kialakításnak és az állítható markolatának köszönhetően, a TASKI swingo 455 takarítógép a legkülönbözőbb alkalmazási területeken használható; szűk, túlzsúfolt területeken, mint például kiskereskedelmi üzletekben, konyhákban, iskolákban és kórházakban.

TASKI® swingo 350 B

Ultra-kompakt 38 cm-es automata súroló, vízszívó takarítógép. Alacsony kialakítású gép állítható fogantyúval, mely könnyű hozzáférést biztosít az asztalok, állványok és a nehezen elérhető helyek tisztításához.

TASKI® swingo 150 E

Ultra-kompakt 33 cm-es automata súroló, vízszívó takarítógép. Jellemzője az állítható fogantyú, nagyon könnyű szerkezet, kompakt design. Tökéletes az egyszerű és gyors tisztításhoz zárt térben.